Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRAĐEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

Menzi Muck A91

  • Opis
  • Tehničke
    karakteristike
  • Video/pdf

Menzi Muck višenamenski bager pauk je jedna mašina koja je idealna za sve primene. U svakodnevnim primenama, pri nagibima i do 100%, u vodi do 4,5 m dubine ili u dubokom blatu, na planini ili na dnu okeana: za Menzi Muck ne postoje granice. Fleksibilne šasije mogu da se prilagode bilo kom tipu zemljišta. Teško je zamisliti da postoji polje rada gde bilo koja mašina osim Menzi Muck-a može da bude efikasnija ili isplatljivija. Jedna od naših prednosti je naša sposobnost da ideje kupaca pretvorimo u stvarnost. To dovodi do pojedinačnih i po meri izrađenih rešenja koja se mogu staviti na korišćenje na tržištima.

Visok stepen motorizacije i jedinstveni rezultati stabilnosti u performansama su do 70 % veći nego kod konvencionalnih mašina u istoj klasi. Menzi Muck nudi 3 različite osnovne verzije višenamenskog bagera pauka u klasama težine od 7 do 10,5 tona.

John Deere diesel engine 4 cylindres 104 Kw / 140 PS governed to 2'000 rpm
Displacement 4'500 ccm
Electrical system 24 V
Battery capacity 2 x 95 Ah
Starter 7.2 kW
Maintenance intervals 500 h
Diesel fuel tank capacity 130 + 200 l
Hydraulic system Soziales Load Sensing Working hydraulics 220 l/min.
Driving hydraulics 160 l/min.
Powerline 170 l/min.
Swivelling speed up to 10 t/min.

Postavite pitanje

Ime i prezime

Email

Telefon (opciono)

Pitanje