Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

Twist

  • Opis
  • Tehničke
    karakteristike
  • Video/pdf

Fleksibilna i efikasna vučena čistilica za traktore i manja vučna komunalna vozila sa minimum 29 kW (40KS). Namenjena je korišćenju u gradskim uslovima za pločnike, šetališta i ulice. Princip čišćenja vučene čistilice Twist Bočne četke uvlače đubre u sredinu mašine. Široka-glavna četka ubacuje đubre direktno u kontejner. Prskalice efikasno kvase prašinu i tako olakšavaju odlaganje đubreta.

Odlaganje đubreta Đubre se može odložiti na visinu od 1430 mm. Twist čistilica je konstruisana tako da se đubre može odložiti u kontejner ili na zemlju. Mašina ima sopstveni kontejner od 1.7 m3. Ova karakteristika štedi i vreme i novac, jer se ne mora ići nekoliko puta do mesta za odlaganje otpada, već se to može učiniti po obavljenom poslu. Sve operacije se izvode iz vozačeve kabine. Lako i brzo se povezuje i lak pristup za servis Potrebno je samo nekoliko minuta da bi se Twist povezao sa vozilom za vuču. Takođe, spajanje elektronskog i hidrauličkog sistema je veoma jednostavno.

Elektronske i hidrauličke kontrole, filter za ulje i pumpa za vodu su zaštićeni od prljavštine i nečistoća i smešteni su na prikladnu radnu visinu. Lako čišćenje između automobila Zahvaljujući izmaknutim stranama na levoj i desnoj strani, Twist čistilica lako može čisti između automobila i sličnih mesta.

Postavite pitanje

Ime i prezime

Email

Telefon (opciono)

Pitanje