Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

UNIQA serija

  • Opis
  • Tehničke
    karakteristike
  • Video/pdf

Bucher Municipal dokazuje svoju konkurentnost i inovativnost  u oblasti odleđivanja puteva. Asortiman proizvoda obuhvata visokokvalitetu automatiku za transport materijala sa trakom, puznim ili lančanim transporterima vrlo različitih veličina kontejnera, takođe tečnih i kombinovanih posipača  za najrazličitija područja primene. Savremeni sistemi za kontrolu i prenošenje podataka garantuju visoku tačnost posipanja.

Pasipač za srednje i teške kamione, pogodan za so, pesak i rizlu. Bunker  potpuno zavaren za smanjenje vibracija je izrađen od čelika visoke čvrstoće (nerđajući čelik dostupan na zahtev), koji obezbeđuje visoku nosivost bez deformacije. Idealan za sve vrste puteva, autoputeva, parkinga i javnih površina.

UNIQA Serija Kapacitet

Model Čvrstog materijala Rastvora
UNIQA 4,0 – 9,0 m³ 2200 – 3000 L

 

Postavite pitanje

Ime i prezime

Email

Telefon (opciono)

Pitanje