Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Striper za guljenje kablova, Kab-X

Zahvaljujuci providnom polikarbonatnom zaštitnom poklopcu proces guljenja je pregledan. Kab-X guli velike kolicine materijala za kratak vremenski period – 50m/min.

Dobar pre ...

> Više

Tretman medicinskog otpada

Sistem je dizajniran tako da steriliše biomedicinski otpad koji je generisan u zdravstvenim ustanovama. Sistem neutrališe, tretira i usitnjava otpad koji je poznat kao „Otpad ...

> Više

Sincro 530

Granulator sa 3 rotaciona i 2 fiksna noža (ukupna dužina mm. 450).
Zvučno izolovan, komplet sa električnom instalacijom.
Pneumatski konvejer za transport granuliranog materijala ...

> Više

Holmatro ICU 10 A 30

Naš asortiman ručnih hidrauličnih makaza je specijalno dizajniran za širok spektar testiranja industrijskih aplikacija. ICU 10 A 30 ima opšte standardne oštrice.

...

> Više

Aligatorske makaze

Aligatorke su makaze za sečenje metalnog otpada sa zglobnim čeljustima i sa elektro ili dizel motorom. Uglavnom se koriste za sečenje cevi, armature, raznih profila itd. tamo gde preciznost u ...

> Više