Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

CMG granulator serije B

  • Opis
  • Tehničke
    karakteristike
  • Video/pdf

Pored malih granulatora, CMG proizvodi i granulatore koji efikasno usitnjavaju materijal od plastike i gume, kao i jednoosovinske šredere, koji mogu da usitnjavaju različite materijale kao što su plastični ostaci, drvo, papir, kablovi, vlakna, delovi lakih legura i mnogo toga.
Dizajnirani su za usitnjavanje raznih materijala. Koriste se noževi i sita za usitnjavanje različitih plastičnih materijala, bilo tvrda ili meka plastika, oblici dobijeni “hladnim” ili “vrućim” postupkom, tako da pružaju izuzetan kvalitet u obradi veličine.
Modeli su dostupni za linijsku i “off-line” granulaciju, a komora za sečenje i rotor omogućavaju efikasno usitnjavanje svih materijala, uz izuzetnu uštedu energije.
Sistemi za uklanjanje prašine napravljeni su da odvajaju i uklanjaju prašinu prilikom usitnjavanja. Mogu biti dostupni kao nezavisni ili povezani. Po postupku kako se odvija, može se reći da uklanjanje prašine sa materijala prilikom usitnjavanja se vrši automatski.
 
Odlike SERIJE B:
- Pogodni za ubacivanje i usitnjavanje.
- Četiri osnovna modela.
- Ručno podesiv nagib spremnika za lakše čišćenje i održavanje.
- Napredni sistem usitnjavanja smanjuje potrošnju energije, grejanja i prašine.
- Sigurnost je u saglasnosti sa CE standardom.

Postavite pitanje

Ime i prezime

Email

Telefon (opciono)

Pitanje