Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Peletiranje drvnog otpada

  • Opis
  • Tehničke
    karakteristike
  • Video/pdf

Naša kompanija nudi kompletne usluge kao što su proces projektovanja, auto kontrole, izgled, proizvodnju, montažu i posle-prodajnu garanciju, kao i rezervne delove za postrojenja za peletiziranje biomase.

Peleteziranje je proces pretvaranja otpadnih materijala u čvrsto gorivo.

Krajni proizvod-peleti se koriste za spaljivanje-proizvodnja toplotne energije.

Naše pelet prese su projektovane i proizvedene u skladu sa CE standardima o konstrukciji mašine i sigurnosti. Sa njima ćete uštedećeti novac i imati niže proizvodne troškove, jer smo razvili dobar odnos između električne potrošnje kW i proizvodnog kapaciteta u Kg po času (UŠTEDA ENERGIJE). Zapravo, mašina je projektovana i razvijena onako kako treba za proizvodnju peleta i sve tehnologije i mehanička rešenja su izabrana radi najboljih ekonomskih dostignuća, a opet vodeći računa o drugim proizvođačima i postizanju najboljeg kvaliteta peleta na tržištu, kompletno bez aditiva, prirodnog porekla ili ne.Tako, sa našim pelet presama, možete prodavati pelet privatnim i industrijskim kupcima i imati stalno niske troškove održavanja i proizvodnje. 

Postavite pitanje

Ime i prezime

Email

Telefon (opciono)

Pitanje