Vodece svetske mašine i materijali u gradevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Vodoprivreda

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

Uniwab

Od svog osnivanja 1989. godine, firma UNIWAB ima za cilj da pomera granice i postavlja standarde u oblastima građevinarstva, komunalnih delatnosti, vodoprivrede, civilne zaštite i zaštite životne sredine.

Građevinski sektor obuhvata vodeće svetske mašine za zalivanje fuga, krpljenje udarnih rupa i reparaciju puteva, mašine za špricanje emulzije, koherice i finišere za asfalt, asfaltne termo kontejnere, mašine za postavljanje stubića za zaštitne ograde, asfaltne i betonske baze, mašine za pobijanje šipova, priključke za opsecanje šahtova, kompaktore, opremu za cepanje betona kao i postrojenja za izradu betonskih elemenata.

Komunalna delatnost fokusirana je na zglobno kombinovane mašine sa mogućnošću priključenja više od 40 alata za različite radove kako u zimskoj sezoni (raonici, posipači soli, freze za sneg i grebači leda) tako i tokom cele godine (kosilice sa usisivačem, bočne kosačice, čistilice i četke, pranje pod visokim pritiskom, korpe za podizanje tereta, freze za asfalt, četke za pranje znakova). Pored toga zastupamo firmu specijalizovanu za izradu vučnih i samohodnih čistilica sa iskustvom od 120 godina, mašinu za inspekciju mostova kao i specijalizovane mašine za vodoprivredu - amfibiju, specijalizovani bager pauk kao i mašinu za punjenje džakova za odbranu od poplave.

Uniwab Recycling se bavi plasmanom najsavremenije opreme iz oblasti reciklažne tehnologije, pa smo tako u mogućnosti da vam ponudimo pojedinačne mašine, kao i kompletna postrojenja za reciklažu sledećih vrsta otpada: komunalni, industrijski-metalni, elektronski-električni, frižideri, gume, kablovi, uljni filteri, bio otpad i otpad za dobijanje sekundarnog goriva.Svakodnevno se trudimo da svojim mašinama i materijalima ulepšamo kako naš glavni grad tako i sve gradove i mesta širom Srbije. Predstavite nam vaš problem i biće nam zadovoljstvo da i za vas pronađemo najbolje rešenje.

UNIWAB d.o.o.