Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

Uniwab

Od svog osnivanja 1989. godine, firma UNIWAB ima za cilj da pomera granice i postavlja standarde u oblastima građevinarstva, komunalnih delatnosti, vodoprivrede, civilne zaštite i zaštite životne sredine.

Građevinski sektor obuhvata vodeće svetske mašine za zalivanje fuga, krpljenje udarnih rupa i reparaciju puteva, mašine za špricanje emulzije, koherice i finišere za asfalt, asfaltne termo kontejnere, mašine za postavljanje stubića za zaštitne ograde, asfaltne i betonske baze, mašine za pobijanje šipova, priključke za opsecanje šahtova, kompaktore, opremu za cepanje betona kao i postrojenja za izradu betonskih elemenata.

Komunalna delatnost fokusirana je na zglobno kombinovane mašine sa mogućnošću priključenja više od 40 alata za različite radove kako u zimskoj sezoni (raonici, posipači soli, freze za sneg i grebači leda) tako i tokom cele godine (kosilice sa usisivačem, bočne kosačice, čistilice i četke, pranje pod visokim pritiskom, korpe za podizanje tereta, freze za asfalt, četke za pranje znakova). Pored toga zastupamo firmu specijalizovanu za izradu vučnih i samohodnih čistilica sa iskustvom od 120 godina, mašinu za inspekciju mostova kao i specijalizovane mašine za vodoprivredu - amfibiju, specijalizovani bager pauk kao i mašinu za punjenje džakova za odbranu od poplave.

Uniwab Recycling se bavi plasmanom najsavremenije opreme iz oblasti reciklažne tehnologije, pa smo tako u mogućnosti da vam ponudimo pojedinačne mašine, kao i kompletna postrojenja za reciklažu sledećih vrsta otpada: komunalni, industrijski-metalni, elektronski-električni, frižideri, gume, kablovi, uljni filteri, bio otpad i otpad za dobijanje sekundarnog goriva.

Vodoprivreda i vanredne situacije Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede sa posebnim osvrtom na opremu koja se koristi u vanrednim situacijama.Amfibijska vozila sa prikljuccima,mašine i prikljucci za održavanje kanala, kombajn za secenje trske i specijalni sistemi za odmuljavanje.Samousisne pumpe i pumpni sistemi za vanredne situacije. Mašine za punjenje džakova peskom.Svakodnevno se trudimo da svojim mašinama i materijalima ulepšamo kako naš glavni grad tako i sve gradove i mesta širom Srbije. Predstavite nam vaš problem i biće nam zadovoljstvo da i za vas pronađemo najbolje rešenje.

UNIWAB d.o.o.