Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Novi model WILLE 265

05
Oct

2012

Nova Wille mašina za rad u uskim ulicama, na pešačkim stazama, parking prostorima i osetljivim podlogama u gradskim parkovima. U poređenju sa tradicionalnim mini traktorima ističe se jakom i prilagodljivom hidraulikom koja omogućava korišćenje velikog broja radnih alata.

 

Wille 265 je najbolje rešenje ukoliko vam je potrebno malo, a okretno i žustro multi-funkcionalno vozilo sa mogućnošću kačenja priključaka kako napred tako i na zadnjem delu mašine. Novi model je profesionalna i jaka mašina minimalne širine 1200 mm, visine 1990 mm i težine 1900 kg.

Wille 265 se najbolje pokazao tokom rada u uskim ulicama, na pešačkim stazama, parking prostorima i osetljivim podlogama u gradskim parkovima. U poređenju sa tradicionalnim mini traktorima ističe se jakom i prilagodljivom hidraulikom koja omogućava korišćenje velikog broja radnih alata.

 

Širok je opseg radnih alata koji se mogu koristiti kao i tri različita mesta na koja se mogu kačiti: napred, pozadi i iznad haube motora. Iako se stiče utisak da je mašina mala, ona poseduje prostranu ergonomski napravljenu kabinu sa odličnom preglednošću. Sve ovo obećava odlične radne uslove, sigurnost i efikasnost. 

Na mašinu Wille 265 moguće je prikačiti sledeće radne alate: rotaciona četka, priključna čistilica, visoko utovarna kašika, četka za korov, kosilica, posipač soli, rotacioni posipač soli, freza za sneg, grebač  za led, raonik  za sneg.