Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Polovne makaze Lindemann - 350T

23
Jan

2015

Lindemann 350T makaze sa silom sečenja od 350t za sečenje šina i zahtevnog materijala. Idealne za dugačke materijale uključujući presovan aluminijum. 

SPECIJALNA CENA!

Makaze imaju bunker i hidraulični cilindar kako bi se ubrzao proces sečenja i olakšao sam proces rukovanja. Sve Lindemann makaze i makaze sa presom su dizajnirane sa velikom snagom i jačinom kao osnovnim karakteristikama. Kao proizvođač, Lindemann ima odličnu reputaciju za obezbeđivanje dugotrajne i pouzdane opreme u industriji reciklaže metala.  

Ulazne dimenzije bunkera: 940mm x 5000mm

Izlazni kapacitet 3 – 6 t/h

Težina približno 29 t

Širina noža 990mm