Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Remontovane makaze Lindemann 800t

10
Feb

2015

Kompletno remontovane Lindemann makaze od 800t. Specijalna cena.  

800mm sirina giljotine, imaju 4 elktromotora po 90kw. Sa jedne strane su Rexrotove hd pumpe promenljivog protoka a sa druge strane na osovini motora su krilne pumpe sto makazama daju veliku brzinu rada.

Korito makaza je 6metara duzine imaju vibrator da prociste zemlju i necistoce transporter za djubre i transporter za seceni materijal koji se krece 180 stepeni na izlaznom transporteru postoji sortirna kucica gde se iz secenog materijala mogu vaditi obojeni materijali kao i guma drvo plastika krpe itd.

Takodje uz makaze postoji utovarna dizalica na elektro pogon sa komandama u kabini tako da operater sam dozira makaze u trenutku kad izvrsi presovanje i pusti makaze u automatski rad secenja.

Uz ove makaze nije potreban bager, rukovoc upravlja sa makazama i utovarnom dizalicom