Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Mobilne spaljaonice za opasan otpad

05
May

2015

Naše program spaljaonica je jedinstven u njihovoj konkavnoj primarnoj komori što rezultira prirodnim ponovnim sagorevanjem dima i emisije gasova.

 

Odeljenje Engleske Vlade (DEFRA) je čak prihvatilo da naše spaljaonice imaju ‘’prirodno sekundarno sagorevanje’’ bez potrebe za dodatnim gorionikom.

Spaljaonice su dizajnirane za internacionalnu upotrebu ispunjujući sve zahteve i uz dodatnu prednost vrlo lake instalacije i održavanja.

Temperatura unutar primarne komore dostiže između  1000°C – 1350°C sa izlaznim temperaturama između 600°C – 1000°C u zavisnosti od modela i primene.

Sve naše spaljaonice su CE sertifikovane za BS E7N4 6-2:1997(industrijska termo procesna oprema – odeljak 2. Sigurnosni zahtevi za sagorevanje i sistem rukovanja) Direktiva Niskog napona 73/23/EEC, EMC Regulativa Kompatabilnosti 89/336/EEC i Direktiva za Mašine 89/392/EEC (uključujući amandman).

MODEL I8M-60

Spaljivanje ‘’na licu mesta’’ je temeljan, brz i isplativ, efiksana način odlaganja otpada. Inciner8-ov I8M-60 sistem spaljivanja uništava patogene. Naši različiti modeli su dizajnirani da budu u skladu sa striktnim propisima emisije vazduha bez ofanzivnog dima ili mirisa.  I8M-60 obezbeđuje 2.0 sekunde vreme zadržavanje gasa u sekundarnoj komori.  

Otpad je redukovan u sterilni pepeo od približno 3% težine od inicijalne količine otpada.

Mašina je jedinstvena u kvalitetu izgradnje, trajnosti, jednostavnosti instalacije, rada i servisiranja.

Spaljaonica za medicinski otpad

Model I8M-60 je dizajniran da spaljuje patološki otpad tip IV, infektivni otpad i kontaminirani otpad iz  ‘’crvenih vreća’’, hirurške zavoje, plastične testere i drugi otpad. Ukoliko placate visoke nadoknade za odlaganje istih, vreme je da porazmislite o alternative splajivanja na licu mesta. Model I8M-60 je dizajniran za izvoz i ne zahteva bilo kakvu instalaciju obzirom da je odmah spreman za upotrebu čineći ovaj model idealnim za bolničke kampove i slično.

Brzo, kompletno, efikasno odlaganje otapad

Vatrostalne obloge za teške uslove rada (opseg 1550 °C), cilindrična primarna i sekundarna komora

250 kg kapacitet po utovaru

Integrisan 300 litarski rezervoar goriva

Primarna komora temperature preko 1000°C i sekundarna komora preko 900°C sa 2.0 sekunde vremenom zadržavanja gasa.

Minimalna instalacija i vreme starovanja

Fabrički montirana, bez zahtevane instalacije. Priključivanje struje i jedinica je sremna za rad. Monitori, rekoredi i druga dodatna oprema su dostupni.  

Lak i siguran rad

Automatski kontrolni sistem obezbeđuje prethodno podešavanje vremena sagorevanja i gašenja. 

Monitoring temperature kao standard

Sigurnosni ventilator radi preko tajmera

Nizak nivo potrošnje energije

Programabilna digitalna kontrola temperature održava temperature, obezbeđujući kompletno sagorevanje uz uštedu goriva.  

Sekundarni gorionik sa temperaturom aktiviranom modularnom kontrolom obezbeđuje brzo predgrevanje i zadržavanje visokih temperaturnih performansi uz nizak nivo potrošnje energije.