Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Extra ponuda - specijalni popust!

25
Feb

2013

Švajcarska SAMOHODNA ČISTILICA firme Bucher Schorling!

 

Demo mašina sa svega nekoliko radnih sati!  

 

Model CityCat 1000 po specijalnoj ceni - 59.000 EUR!

CityCat 1000 je nastao kao proizvod dugogodišnjeg iskustva u razvoju i proizvodnji kompaktnih čistilica za profesionalne primenu. Ova kompaktna čistilica je idealno rešenje za čišćenje svih manjih gradskih površina i područja sa ograničenim pristupom. Idealna je za čišćenje parkirališta, trgovačkih centara, okruga fabrika i naselja. Kompaktna čistilica sa vakum sistemom čišćenja sa dve prednje četke.