Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

11. Međunarodni sajam energetike i 12. ECOFAIR

22
Oct

2015

Od 14. do 16. oktobra 2015. godine u Beogradu je bio održan 11. Međunarodni sajam energetike i 12. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa ECOFAIR. Moto koji objedinjuje ove dve međusobno zavisne oblasti je ZELENA ENERGIJA.

12. Međunarodni sajm zaštite životne sredine i prirodnih resursa – ECOFAIR, je imao fokus na pitanju zaštite životne sredine koje predstavlja veoma važnu stavku u procesu EU integracija. Pored ove teme razmatrala su se i pitanja upravljanja otpadom, problemi nepostojanja kvalitetnih infrastrukturnih projekata na osnovu kojih može da se konkuriše za IPA fondove EU, unapređenje pravne regulative u oblasti upravljanja otpadom, razvoj reciklažne industrije.

Pokrovitelji ovogodišnjeg sajma Energetika 2015. su Ministarstvo rudarstva i energetike i Elektroprivreda Srbije, dok je Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije pokrovitelj sajma EcoFair 2015. Partner Beogradskog sajma u organizovanju ovogodišnje manifestacije je Privredna komora Srbije.