Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Naše mašine spremne za zimu

18
Nov

2015

Prema pisanju Kurira, spremno se čekaju prve pahulje. 

''Zimska služba "Beograd puta" spremna je za zimsku sezonu, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali navodeći da je izvršen remont kompletne mehanizacije službe i nabavljena dovoljna količina putne soli.
"Potpuno smo spremni za prvi sneg u Beogradu", rekao je Mali, koji je sa saradnicima obišao zimsku službu i Komandni centar tog preduzeća, i precizirao da je već nabavljeno 8.000 tona putne soli.
Uoči početka zimske sezone, koja traje od 15. novembra do 31. marta, Mali je rekao da je čišćenje snega zajednička aktivnost te da će u taj posao biti uključene sve gradske službe i javno-komunalna preduzeća, ali je apelovao i na građane da čiste ispred svojih kuća i zgrada.
Gradonačelnik je tom prilikom najavio da će naredne godine biti nabavljena "dva ili tri, a možda i četiri" nova kamiona za "Beograd put".
"Jedan kamion sa dodatnom opremom košta između 100.000 i 150.000 evra, što nije mala, ali je potrebna investicija, kako bi se 'Beograd put' osvežio i radio još bolje", rekao je Mali. On je kazao da postoje problemi sa FAP-ovim kamionima, jer je za njih teško nabaviti rezervne delove i dodao da se radi na novom investicionom programu za "Beograd put", jer je to služba koja vodi računa o celom gradu i u koju treba investirati.
"Mnogo smo investirali u Gradsku čistoću, Gradsko zelenilo, Parking servis...i to su investicije koje građanima daju sigurnost da ćemo posao obavljati brzo i efikasno", rekao je Mali.
On je naveo i da će "Beograd put" ubuduće, u skladu sa dogovorom sa Ministarstvom za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu, preuzeti u nadležnost održavanje obilaznice oko Beograda, koju je do sad održavalo privatno preduzeće.
"To je dodatni prihod za preduzeće, a kroz izmene Zakona o glavnom gradu tražimo da i 93 kilometra puta koji prolaze kroz glavni grad pređu u nadležnosti Beograda", rekao je Mali.
Direktor "Beograd puta" Ivan Tejić je pohvalio rad svih zaposelnih u zimskoj službi, jer rade u teškim uslovima. "Zaposleni su vredni ove firme, svi vozači, mašinisti, radnici... oni nose firmu. Mehanizacija će se nabaviti, ali radnici su ti koji nose firmu i njima se zahvaljujem", rekao je Tejić.''-Kurir