Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Kompostiranje

08
Dec

2015

Firma Uniwab u poslovnoj saradnji sa kompanijom Willibald koja ove godine slavi 50 godina svog postojanja ima prave mašine za najsloženije zadatke kompostiranja. 

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kontinuiranom tehnološkom razvoju, dizajniran je šreder posebnih performansi sa sofisticiranom tehnologijom rezanja.

Ove moćne drobilice mogu da procesiraju i vrlo problematične ulazne materijale bez oklevanja i izgovora.

Danas su jedni od vodećih dobavljača napredne tehnologije reciklaže, jer uvek imaju dalju optimizaciju proizvoda kroz razvoj istih ili prema željama klijenata.

Inovacije su tradicija u Willibald-u.

O svemu se možete detaljnije informisati na našem sajtu:

http://www.uniwab.rs/masine-za-reciklazu/subcat/136/srederi

http://www.uniwab.rs/masine-za-reciklazu/subcat/137/kompost-obrtac

http://www.uniwab.rs/masine-za-reciklazu/subcat/138/sito-za-kompost