Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Drobilice za zeleni otpad

09
Dec

2015

Novo u našoj ponudi - drobilice za zeleni otpad Nemačkog proizvođača TS Industries, u dve serije:

1.   Drvena  

2.   Zelena 

Drvena serija ima klasičan tradicionalni pristup usitnjavanja diskom, dok zelena serija, patentirana od strane pomenute kompanije, ima sve zanačajniju primenu u proizvodnji materijala za kompost.

 

Detaljne podatke svih naših modela možete pogledati na našem web sajtu na sledećim linkovima:

http://www.uniwab.rs/masine-za-reciklazu/subcat/134/zelena-serija

http://www.uniwab.rs/masine-za-reciklazu/subcat/135/drvena-serija

Ako imate dodatnih pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate!