Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Polovne mašine za kompostiranje

17
Feb

2016

Ponuda polovnih drobilica, sita i obrtača uz garanciju. Proizvodi renomirane kompanije Willibald, koja 50 godina dizajnira i proizvodi mašine visokog kvaliteta za kompostiranje. 

Spisak polovnih mašina za kompostiranje: 

1. UZ 100 - drobilica: 

2. EP 5500 Shark

3. UH 4800:

4. SR 5000:

5. TBU 3P

6. Flexstar 2000

* Napomena: Prikazane su slike novih mašina, ukoliko ste zainteresovani za neki od pomenutih modela, biće vam dostavljena kompletna ponuda sa tehničkim karakteristikama, komercijalnim uslovima i slikama mašine u trenutnom stanju.