Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

AKCIJA - striper za guljenje kablova

27
Oct

2016

AKCIJA! Stoni striper za guljenje kablova (ljuštilica za kablove)! AKCIJA!

BRZ! KOMPAKTAN! POUZDAN! POVOLJAN!

           VIDEO:  http://www.youtube.com/watch?v=MLAXSdlH7VY

KAB-V je lako prilagodljiv stoni striper kablova. Ova mašina guli kablove jednim rotacionim nožem i može procesirati najtanje kablove. Time je KAB-V striper koji najbolje kombinuje ova dva zahteva.

Ø Kablova : 2 - 60mm

Brzina guljenja : 20 m/min

Pogon : 1,1 kW

Težina : 70kg

Ukupne dimenzije : 0,60 x 0,30 x 0,40 m

Lak za upotrebu.

Pouzdan V-cilindar/nož kombinacija.

Pritisni cilindar.

Jednostavno održavanje.