Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

NOV model u ponudi - Holmatro ručne makaze sa baterijom!

11
Jul

2018

U ponudu naše firme nedavno smo uvrstili NOV model ručnih makaza firme Holmatro BCU 05 A 30.Specifičnost ovog modela se ogleda u tome...

U ponudu naše firme nedavno smo uvrstili NOV model ručnih makaza firme Holmatro BCU 05 A 30.Specifičnost ovog modela se ogleda u tome da model ne zahteva prateću opremu kao što su: creva, kolica za agregat ... već se model zbog baterije koju poseduje samostalno koristi.Ovaj model makaza ce vam olakšati izvršenje vaših svakodnevnih zadataka.Makaze predstavljaju idealno tehnološko rešenje i potpunu inovaciju u ovom segmentu