Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Sečenje armature ručnim makazama

24
Sep

2018

Testirali smo ručne hidraulične makaze holandske firme Holmatro, model ICU 10 A 30...

Testirali smo ručne hidraulične makaze holandske firme Holmatro, model ICU 10 A 30, za presecanje betonskog gvožđa – armature.
ICU 10 A 30 imaju opšte standardne oštrice.
Zato su ove makaze veoma pogodne za sledeće aplikacije: 
- Reciklaža automobila: katalizatori, izduvne cevi, vrata, pogonske osovine, nosači motora, kućište za servo, branici, odbojnici, upornici.
- Rušenje: šipke, profilne cevi, ramovi, građevinski materijali, cevi goriva, cevi za grejanje, male kablove.
 
Karakteristike i prednosti:
- Lagane, jednostavne i ergonamske.
- Brz i efikasan (proizvodni) proces.
- Razne vrste noževa na raspolaganju.
- Sečenje kapaciteta do 65,7 tona.
- Brzo i lako zamenjivi noževi.