Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Glodalica za beton

25
Oct

2018

Već više od 15 godina MB CRUSHER je lider u oblasti drobljenja, rušenja i reciklaže, svojim dizajnom, projektovanjem, proizvodnjom i prodajom svoje opreme.

Novi MB-R500 je najmanji model u opsegu MB Crusher glodalica. Težak je svega 300 kg i može se ugraditi na mini i srednje veličine bagere od 3 do 12 tona, na kompaktne utovarivače i rovokopače od 3 do 8 tona.

Njegova snažna glava sa sečivima ima prečnik od 500 mm i radi sa izuzetnom preciznošću. Njegov bubanj se može zameniti na gradilištu za manje od sat vremena, bez potrebe za odlazak u specijalizovanu radionicu.

Laka je za korišćenje i omogućava rad na različitim lokacijama, specijalno ako se zahteva preciznost.
 
 
 
Katalog možete pogledati OVDE