Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

BRIKETIRANJE ŠPONA MAŠINAMA TURSKE FIRME BIRIM KOD NAŠEG KLIJENTA U KULI!

10
Dec

2018

Birim Makina 95 % mašine proizvodi u svojoj fabrici. Stoga su obezbeđeni strogi standardi kvaliteta. Sa druge strane smanjeni troškovi nastali su zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji, pa Birim Makina može da ponudi konkurentnije cene.
 

 

Sledeće operacije se vrše u objektima Birim Makine: 
 
Dizajn (uključujući hidrauliku i elektroniku)
Sečenje elemenata
Zavarivanje
Obrada
Automatizacija
Montaža
 
 
Način rada mašine možete pogledati na linku ispod:
 
https://www.youtube.com/watch?v=QX6zryvYFpo&feature=youtu.be