Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Briketirajte špon, uštedite na transportu i povećajte kalorijsku vrednost!

11
Sep

2013

Hidraulična presa za briketiranje špona se koristi za sabijanje (presovanje) materijala radi lakše manipulacije u transportu do mesta prerade i za racionalnije pretapanje materijala sa što manje gubitaka. 

Birim Makina ima u ponudi prese za briketiranje koje procesiraju sve vrste metalnih šponova i vrše brušenje kako bi briketi bili velike gustine. Ulje i emulzije su izdvojene iz otpada.

Prednosti briketa su: smanjen gubitak topljenjem, ušteda pri skladištenju i niži troškovi transporta.

Sito za separaciju špona, drobilica za usitnjavanje špona, kao i transporteri mogu da se se isporuče zajedno sa presom.

 

      Kontrolni panel

Proces rada se jasno može videti zahvaljujući kontrolnom panelu. Vreme za rešavanje grešaka prilikom rada se skraćuje zahvaljujući ovoj funkciji

Brz rad

Višestruke pumpe su montirane na presi. Ovo omogućava brži ciklus. Proces mirovanja traje samo 7 sekundi kod svake operacije.

Niska potrošnja energije

Još jedna prednost višestruke pumpe je to što troši manje energije

Dug životni vek mašine

    Delovi koji su u dodiru sa makazama prekriveni su čeličnim zaštitama otpornim na habanje kako bi se produžio radni vek mašine. Ove zaštite su                     obrađene CNC obradom u cilju postizanja veće preciznosti. Laka je zamena ovih zaštita.

     Kvlitetna izrada = Niski troškovi održavnja

     Hidraulični cilindri su dizajnirani za teške uslove rada. Poluge su fino obrađene i hromom obložene.

      Dizajn - Proizvodnja

      Dizajnirana je najnovijim CAD-CAM softverom. Kritični delovi su testirani i simulirani pre rada od strane softvera.

      Visoko kvalitetni delovi

      Rexroth i Parker hidraulična oprema, Siemens i Telemecanique električna oprema.

      Potpuna automatska kontola

      Presa radi potpuno automatski, kada je potrebno može se uključiti na manuelni rad. Ekran osetljiv na dodir na kontrolnom panelu omogućava efikasniji         rad i brzo rešavanje problema.