Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Wille mašine – zimska služba, čiste sneg sa beogradskih ulica

20
Dec

2018

Jedan od ključnih sektora  kompanije Uniwab je sektor komunalnih mašina i opreme, i trenutno sarađujemo sa nekoliko vodećih svetskih firmi, proizvođača mehanizacije iz oblasti komunalnih delatnosti. 

Firme koje zastupamo nude najsavremeniju opremu iz ove oblasti, kao što su, pre svega specijalne - zglobno kombinovane mašine za sva četiri godišnja doba. Ovakve mašine koristeći više od 170 različitih alata uspešno se bore sa komunalnim problemima tokom čitave godine, a čine i okosnicu zimske službe grada Beograda.

Na nedavno održanoj smotri u komunalnim preduzećima, pred početak zimske sezone i očekivanja formiranja snežnog pokrivača u našoj prestonici, predstavljene su ove mašine, a nakon toga mašine su se mogle videti i u akciji  na ulicama Beograda  - multifunkcionalna mašina Wille 355 u Knez Mihailovoj ulici.

 

Izvor: https://www.kurir.rs/vesti/beograd/3173945/ociscene-ulice-prvog-prioriteta-u-beogradu-nadlezne-sluzbe-na-terenu-opasnost-od-stvaranja-ledenica