Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Uniwab na sajmu poljoprivrede 2019.

23
May

2019

Uniwab na sajmu poljoprivrede Novi Sad 2019.

Obaveštavamo Vas da smo učestvovali na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, održanom u periodu od 11.05. do 17.05.2019. Tom prilikom izložili smo dve mašine finskog proizvođača Avant čiji smo ekskluzivni zastupnici na područiju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Model 760i sa Kohler dizel motorom od 57 konjskih snaga inače najsnažniji model tog proizvođača bio je izložen zajedno sa priključnim alatom za sečenje rastinja i grana danskog proizvođača ELKAER, i takođe model 523 sa Kubota dizel motorom od 22 konjske snage, kao i raznovrsni priključni alati.

 

Kako je to izgledalo možete pogledati na našem YouTube kanalu : https://www.youtube.com/watch?v=-uhWaBT_HVk&t=4s