Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Koherice za proizvodnju i transport livenog asfalta!

16
Sep

2013

Za naše bolje ulice, trotoare, tramvajske baštice i mostove kompanija Uniwab ima u ponudi koherice za proizvodnju i transport livenog asfalta! 

Dostupna su 2 modela: sa horizontalnom osovinom (kapacitet miksera 2.500l do 12.000l) i vertikalnom osovinom (kapacitet miksera 500l do 6.900l)!


Osnovne karakteristike miksera:

• Snažan motor koji pokreće mikser
• Niski troškovi održavanja
• Niski radni troškovi
• Mala težina miksera
• Poseduje dvo ili tro cilindrični dizel motor koji je zvučno izolovan
• Grejanje je potpuno automatsko