Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Sistemi za vanredne situacije i odbranu od poplava

25
Jun

2020

Firma Uniwab je ekskluzivni zastupnik vodećih evropskih proizvodjača sistema za vanredne situacije -  nemacke firme Konig i italijanske firme Euromacchine.

 

KONIG

Punilice za džakove nemačkog proizvođača Konig model Power Sandking 800 Turbo sledeće specifikacije:

  • Kapacitet bunkera 800 l
  • Kapacitet punjenja vreća (30l) 4200 kom/sat
  • Broj pozicija za punjenje 7
  • Pogon preko elektro agregata ili kardana
  • Kontrola punjenja preko mehaničke poluge

 

NAPOMENA: Mašinu za punjenje džakova trenutno imamo na stanju!

 

EUROMACCHINE

Takođe u ponudi imamo mobilne sisteme za odbranu od poplave firme Euromacchine, u pitanju su multifunkcionalne jedinice Lampo u čijem sklopu se nalazi pogonski agregat koji pogoni pumpu za vodu, agregat za struju, svetlosni toranj i kompresor za vazduh. Različitih dimenzija i karakteristika u zavisnosti od modela.