Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Aligatorske makaze

24
Oct

2013

Bronneberg Forfex-400/600 aligatorske makaze opremljene su noževima dužine 400/600 mm. Ove aligatorske makaze idealne su kada je u pitanju sečenje  lakih i obojenih materijala. Štaviše, ove moćne makaze mogu se koristiti za sečenje metala  kao što su armature ili okrugle šipke od mekog čelika.

Ove makaze, lake za rukovanje i održavanje, opremljene su sa mehanički podesivom stegom u kombinaciji sa zaštitom koja se nalazi preko glave za sečenje. Stega sprečava da se materijal vrati nazad i tako obezbeđuje maksimalnu bezbednost operatera.

Glava za sečenje radi pomoću mehaničke nožne pedale. Otvor glave makaza se može podesiti jednostavnim pomeranjem prekidača. Glava makaza se vraća u početnu poziciju, čim operater skloni nogu sa nožne pedale i time se obezbeđuje maksimalna bezbednost operatera. Kontinuirani ciklusi sečenja su takođe mogući sve dok operater drži pritisak na nožnoj pedali.

Moćne makaze obezbeđuju dugi radni vek bez zastoja. Model Forfex 400/600 postoji kao trofazna verzija, a opciono ove makaze mogu biti opremljene jednofaznim motorom.

Moćne makaze obezbeđuju dugi radni vek bez zastoja. Model Forfex 400/600 postoji kao trofazna verzija, a opciono ove makaze mogu biti opremljene jednofaznim motorom.

Sve Forfex aligatorske makaze opremljene su:

-       Bronzanim prstenovima i ležajevima kako bi se mašina manje habala

-       Četvorostranim reverzibilnim noževima

-       Četiri ispusta za viljuškar radi lakšeg tranpsorta

-       Kontrolnom nožnom pedalom

-       Povratim filterom ulja sa oduškom vazduha

Aligatorske makaze dizajnirane su za sečenje raznih materijala:

-       Bakarnih cevi

-       Aluminijumskih profila

-       Kablova

-       Bakarnih i aluminijumskih hladnjaka

-       Limova

-       Komada od mekog čelika manjih dimenzija

Za izvlačenje plemenitih metala iz automobilskih katalizatora, imamo u ponudi specijalne aligatorske makaze. Ove makaze su snadbevene specijalnom konzolom, koji nakon sečenja omogućava isceđenom katalizatoru da bude ponovo otvoren.

Bronebergova ekspertiza u proizvodnji operme za reciklažu zasniva se na 70 godina dugom iskustvu u reciklažnoj industriji. Bronebergove mašine su pouzadne i kvalitetne.

Definitivno smo u mogućnosti da vam ponudimo aligatorske makaze koje će se savršeno uklopiti u vaše poslovanje.