Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Spoj visoke efikasnosti i modernog dizajna

06
Mar

2014

Profesionalni striper za guljenje kablova KAB X nastao kao spoj visoke efikasnosti i modernog dizajna garantuje najbolje performanse u izdvajanju bakarnog jezgra iz kabla, na vrlo lak, pouzdan i brz način. 

Zahvaljujuci providnom polikarbonatnom zaštitnom poklopcu proces guljenja je pregledan.

Kab-X guli velike kolicine materijala za kratak vremenski period – 50m/min.

Dobar pregled tokom rada mašine.

Nož/nož kombinacija V-cilindar/nož kombinacija.

Pritisni cilindar.

Jednostavno održavanje.

Prečnik kabla:                           2-90 mm

Mehanizam sečenja:    Dupli nož + gnječenje + V-valjak

KAB X radi na trofaznu struju od 400 V mašina je jača i lakše će povući kroz mašinu zahtevnije kablove, tj lakše i brže će ih procesirati.

Kab-X će iseći kablove sa obe strane zbog upotrebe 2 noža. Ukoliko je kabl isečen sa obe strane lakše se uklanja PVC izolacija od bakra.

Kab-X može biti podešavan odozgo (podešavanje visine) i sa strane. Time se omogućuje da kablovi budu navođeni preciznije prema noževima.

Dalje Kab-X stoji na točkovima i zbog providnog štitnika uvek se može posmatrati i lakše podešavati mašina obzirom na dodatno omogućen pogled na noževe. 

Video možete pogledati na sledećem linku: 

http://www.youtube.com/watch?v=nSh0mZoNuUY