Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Instaliran striper za guljenje kablova KAB X

04
Apr

2014

U četvrtak, 03. Aprila 2014. je izvršena instalacija, puštanje u rad i obuka operatera stripera za guljenje kablova - KAB X

Profesionalni striper za guljenje kablova KAB X nastao kao spoj visoke efikasnosti i modernog dizajna garantuje najbolje performanse u izdvajanju bakarnog jezgra iz kabla, na vrlo lak, pouzdan i brz način. 

Zahvaljujuci providnom polikarbonatnom zaštitnom poklopcu proces guljenja je pregledan.

Kab-X guli velike kolicine materijala za kratak vremenski period – 50m/min.

Dobar pregled tokom rada mašine.

Nož/nož kombinacija V-cilindar/nož kombinacija.

Pritisni cilindar.

Jednostavno održavanje.

Prečnik kabla:                           2-90 mm

Mehanizam sečenja:    Dupli nož + gnječenje + V-valjak