Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Kongres o putevima

10
Jun

2014

Učestvovali smo na Prvom Srpskom kongresu o putevima, kao prijatelji kongresa. Kongres je održan 05-06. juna 2014. u prostorijama hotela Crowne Plaza.

Prvi Srpski kongres o putevima je obezbedio forum u cilju razmene najnovijih naučnih i stručnih saznanja, novih metoda i tehnologija, koje predstavljaju rešenja iz najbolje prakse iz celog sveta. Osnovni cilj skupa bio je da učesnici kongresa razmenom navedenih znanja i iskustava iz putnog i saobraćajnog inženjerstva, stvore mogućnost da ista primene u svojim sredinama-zemljama i tako unaprede putnu mrežu i putnu privredu za dobrobit ekonomije i društva u celini. 

                                       www.kongresoputevima.rs