Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Reciklirate kablove!?

23
Jun

2014

Mi imamo pravo rešenje za Vas! Striperi za guljenje kablova, mašine za granulaciju kablova i speraciju bakra i plastike, ručne mobilne hidraulične makaze za skraćivanje dužine kablova. 

Profesionalni striperi za guljenje kablova Holandske firme Bronneberg nastali kao spoj visoke efikasnosti i modernog dizajna garantuju najbolje performanse u izdvajanju bakarnog jezgra iz kabla, na vrlo lak, pouzdan i brz način. 

Dugi niz godina italijanska kompanija Guidetti razvija i proizvodi mašine za reciklažu kablova! U svom programu imaju modele SINCRO i WIRE, koji se uvezuju sa šrederima PMG i transportnim trakama radi poboljšanja performansi i uvećanja kapaciteta. 

Bakar, kao sekundarna sirovina se plasira na tržište po vrlo visokim tržišnim vrednostima, a i reciklirana plastika je našla svoju namenu za izradu finalnih proizvoda!

Vodeći svetski proizvođač holandskih ručnih hidrauličnih makaza HOLMATRO za sečenje otpada. 

Primena: reciklaža i proizvodnja kablova (telefonskih kablova, kablova za uzemljenje, električnih i čeličnih kablova).