Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Nova unapređena radna platforma za sve modele Wille mašina

21
Jan

2013

 

Platforma, specijalno dizajnirana za mašine Wille, omogućava Vam da izvodite razne poslove održavanja. Sva pomeranja se mogu bezbedno  izvesti sa platforme, tako da nema potrebe za drugim vozačem.  Jedinica je opremljna hidrualičnom potporom. Odobrena je za koršćenje na svim modelima mašina od modela 355B do 855 C. Postavlja se na zadnji nosač mašine.

Radna visina 8800 mm
Visina dna platforme od tla 6800 mm
Dohvat 5700 mm
Okretanje ruke ± 70°
Nosivost platforme 120 kg ( 1 osoba + 40 kg)
Dimenzije platforme 820 x 740 mm
Težina 720 kg

 

 

                           

Laka za upotrebu, pouzdana i sigurna. 

Idealna za korišćenje u ograničenim prostorima, uskim ulicama i sl. 

Jednostavna za upotrebu i održavanje.