Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Budućnost vas pita

28
Nov

2014

Posetili smo IV Međunarodni MITECO Forum, održan 27. novembra 2014. u hotelu Crowne Plaza. 

Na ovogodišnjem Forumu je veliki deo pažnje bio usmeren na mogućnost da upravljanje otpadom i zaštita životne sredine bude tretirana kao poslovna mogućnost - delatnost koja može da dovede do neo-industrijalizacije, novih proizvodnji goriva i energije, ali i procesa za obnovu sirovina.

Ovogodišnji slogan je "Budućnost vas pita" jer je neophodno da se na kraju zapitamo na koji način mladima omogućiti da odrastaju u zdravijoj sredini, a da to ne iziskuje snažnu ekonomiji već promišljeno korišćenje postojećih potencijala koje naša zemlja ima. Neophodno je da administracije u regionu budu opredeljene za zaštitu ljudskih resursa, od zapošljavanja, obrazovanja i zdravlja ljudi i na taj način omogućiti mladim stručnjacim šansu da preuzmu odgovornost za društveni razvoj, ali i da šireći optimizam i iskustvo damo podstrek mladima.