Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu!

Komunalne mašine za specijalne zadatke!

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije!

Najsavremenija oprema iz oblasti vodoprivrede!

GRADJEVINSKE MAŠINE

Vodeće svetske mašine i materijali u građevinarstvu! Niskogradnja, visokogradnja, mostogradnja! Mašine za proizvodnju, transport i sanaciju asfalta! Materijali za reparaciju puteva! Oprema za cepanje betona i kamena. Mašine za pobijanje šipova. Postrojenja za proizvodnju betonskih elemenata i cevi sa velikim izborom kalupa!

KOMUNALNE MAŠINE

Komunalne mašine za specijalne zadatke! Jedna mašina za sva četiri godišnja doba! Zglobno kombinovana mašina sa mogućnošću priključenja velikog broja različitih alata kako napred tako i pozadi. Amfibija za primenu u vodoprivredi, održavanje kanala i priobalja. Specijalni pauk bager za nemoguće misije. Najrazličitija rešenja za čišćenje puteva, ulica i trgova.

MAŠINE ZA RECIKLAŽU

Najsavremenija oprema iz oblasti reciklažne tehnologije! Pojedinačne mašine, postrojenja i procesna rešenja u reciklaži čvrstog otpada. Prodaja šredera, mlinova, presa, makaza, separatora za reciklažu metalnog otpada, električnog/elektronskog, guma, komunalnog, građevinskog, bio-otpada, kablova, tretman medicinskog otpada.

Predstavljanje CEDEF Vodiča: “Preporuke za upravljanje komunalnim i industrijskim otpadom u Beogradu i Republici Srbiji”

25
Dec

2014

24. decembar 2014, u Gradskoj upravi Beograda, Sala 2, ul. 27. marta 43-45, Beograd, u 11h predstavljen je  CEDEF vodič: “Preporuke za upravljanje komunalnim i industrijskim otpadom u Beogradu i Republici Srbiji”

 

Vodič “Preporuke za upravljanje komunalnim i industrijskim otpadom u Beogradu i Republici Srbiji” nastao je kao rezultat sedam javnih debata na temu upravljanja komunalnim i industrijskim otpadom u Republici Srbiji koje su realizovane u trajanju od 17. decembra 2013. do 3. jula 2014. godine a koje je CEDEF sproveo u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i pod institucionalnim pokroviteljstvom Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Beograda, Ministarstva rudarstva i energetike RS, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine RS i Agencije za zaštitu životne sredine RS.